Nejnovější recenze ze sekce Svačinové boxy
- Bytelná a dostatečně velká krabička na svačinu
- Dobré otvírání, drží pevně
- Ocenila bych, kdyby spodní nálepka šla dobře sloupnout. Jak se omývá, zůstává po ní lepidlo.
- To je spíš inspirace pro výrobce a je to jen malý detail, který by mi ale udělal radost, vzhledem k počtu krabiček, co už doma od Baaglu máme
Nejlepší boxík na sváču, co jsme kdy měli.
- lehká krabička
- příjemné otvírání
Mohly by být i trochu větší modely :-)
- Bytelný plast
- Dobře těsní, i kelímek
- Mytí v myčce
- Pro mé potřeby dobrá velikost
Těsní
Pevný
Lehký
Box je super. Je tam odnímatelná přihrádka
- bytelné
- hezký design
- odnímatelná/posuvná zábrana pro nastavení velikostí dvou přihrádek
- Dobrá cena
vyzkoušeno
Reakce obchodu krabickyshop.cz
Děkujeme za kladnou recenzi krabičky Sistema koupené na Krabickyshop.cz. Věříme, že Vám krabička bude dobře a dlouho sloužit.
Za tým Krabickyshop.cz
Pavel Mařík
skvělý
Storline Multi box na svačinu Jurský Park 195 x 165 x 67
Přidáno: 21. dubna 2024
(naposledy upraveno 21. dubna 2024)
Zakoupeno v www.super-hracky.cz
Nelze poradne uzavřít. Cekala jsem lepsi kvalitu.
Perfektní. Ten menší má dcera do školy a tento větší bude skvělý na sváču na výlety a soutěže.
- rychlost dodání, kvalita zboží
- Unikátní produkt na českém trhu
- Snadno se udržuje, můžu ho dát do myčky
- Děti chtějí od teď svačinky už jen ve Snack & Doodlu :)
Sáček je skvělý. Nejen že dobře drží jídlo a můžu ho dát do myčky. Co je opravdu unikátní je přiložená fixa na vodu, se kterou můžou děti na sáček kreslit. Když sáček uschne, může dítko krestli zase. A nejlepší je, že se po něm kreslí vodou, takže se nemusím bát, že by moje děti něco zničily nebo se samy počmáraly. Jídlo se stalo teď velkou zábavou a moje dvě dcery si do něj teď dávají jídlo i doma jen pro to, aby po něm mohly čmárat :-)
Minecraft - oblíbená značka, v Luxoru seženeme prakticky cokoli.
- Skvely menší chladicí boxik
- Pevne steny
- Drzi tvar
- Lehce omyvatelny
Pevná krabička, dá se krásně umýt, dají se dokoupit náhradní díly, za mě super
- lepší než igelitové sáčky
- Velikost akorát
- Vypadá odolně, hlavně lahev
- Hezký design
Svačinový box bude parádní pomocník na cesty, ze kterého zvládne jíst i menší dítě. Skvělé jsou vyjimatelné mističky a vidlička. Lahev je spíš pro větší dítě, nebo takové, které se zvládne nepolít. Má totiž široké hrdlo, je bez jakéhokoliv pítka nebo brčka, co ve všeobecnosti nevadí. Hezký námořnický design v typických barvách little dutch je příjemný bonus. Celý set vypadá, že je z odolného materiálu a teda snad něco vydrží.
- krásná a praktická taška za dobrou cenu
Určitě doporučuji, taška je nádherná a praktická.
- Plast je kvalitní, vše drží pohromadě. Lžička také na kelímku drží.
- Je větší než jsem potřebovala, to ale není chyba produktu.
- Možnost používat i bez vrchní kulaté části, kelímek je pak menší a lépe se vejde do tašky, batohu apod.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »